Gjeneratori i Kodit QR dhe i Kodit të Shiritit

Formatet e kodit të shiritit: Mbështet të gjitha formatet kryesore lineare, duke përfshirë Kodin QR, Kodin 11, Kodin 39, Kodin 93, Kodin 128, EAN-8, EAN-13, ISBN, UPC-A dhe kodet e shiritit ITF.

rightimage

100% Jashtë linje

Qasja jashtë linje: Funksionon 100% jashtë linje, kështu që mund të krijoni dhe të menaxhoni kodet e shiritit në çdo kohë dhe kudo.

leftimage

Krijimi i Grupave

Gruponi kodet e shiritit në dosje dhe përdorni ndërfaqen e plotësisht kërkueshme për t'u gjetur shpejt.

rightimage


Na kontaktoni

Keni pyetje? Na kontaktoni në çdo kohë.

Faleminderit që na kontaktuat!

Jeni shumë i rëndësishëm për ne, dhe të gjitha informacionet e marrura do të mbeten gjithmonë konfidenciale. Do të ju kontaktojmë sa më shpejt pasi të rishikojmë mesazhin tuaj.